BYGG

Vi hjälper er med allt som har med bygg att göra. Allt från badrumsrenoveringar till fönsterrenoveringar. Vi arbetar endast med de bästa leverantörerna av material. Ska ni göra om något och vill ha hjälp av ett proffsigt företag? Tveka inte att kontakta oss. Längre ned på sidan kan ni se fler referensbilder på olika arbeten som vi gjort.

FÖNSTERRENOVERINGAR

FÖNSTERRENOVERINGAR

Arbete: Renovering av 25 fönster i Stockholm

FÖNSTERRENOVERINGAR

Arbete: Renovering av 55 fönster i Stockholm

TAKRENOVERING / TAKOMLÄGGNING

Takrenovering

Arbete: Omläggning av tegeltak i Årsta

Takrenovering

Arbete: Omläggning av plåttak i Stockholm

BALKONGRENOVERING

Renovering av 56 balkonger. Rivning av balkongräcke och betongplattor, ny armering , gjutning av ny betongplatta samt montering av nya räcken.

Renovering av 56 balkonger. Rivning av balkongräcke och betongplattor, ny armering , gjutning av ny betongplatta samt montering av nya räcken.

BADRUMSRENOVERINGAR

BADRUMSRENOVERING

Arbete: Renovering av ett badrum i Österåker

BADRUMSRENOVERING

Arbete: Renovering av två badrum i Täby

BYGGAB STOCKHOLM HJÄLPER ER MED ERT PROJEKT

Byggab Stockholm AB fokus ligger på utsidan av fastigheten, framförallt i form av tak och all form av fasadrenoveringar. Vi hjälper dig också med plåtarbeten, fönsterbyten, fönstermålning, takmålning, takomläggningar och allt annat som rör ditt tak.

Putsade fasader är husets yttersta skydd mot väder och vind. Därför är det viktigt att fasaden ses över med jämna mellanrum, så att man undviker en mer omfattande fasadrenovering och snabbt kan laga de skador som uppstår med åren.

Vi hjälper dig med allt inom fasadrenoveringar såsom nyrenovering, putsrenovering, tilläggsisolering olika servicearbeten osv. Vi har 25 års erfarenhet av putsade fasader i Sverige.

Vi förbesiktar, gör en kalkyl och inkommer med offert gällande ditt objekt helt utan kostnad. Vårt mål är att du som beställare och kund ska kunna vara nöjd med det utförda arbetet flera år framåt.

Vi åtar oss följande uppdrag

  • Fasadrenoveringar
  • Gipsputs
  • Takomläggningar
  • Plåtarbeten
  • Balkongarbeten
  • Målningsarbeten
  • Rivningsarbeten
  • Sten och plattsättning
  • Våtutrymme

Vi har hjälpt prvivatpersoner och företaga med sina projekt sedan 2004. Vi har över 300 nöjda kunder.  Så är ni ordförande i er Brf och ni behöver konstultation så kommer vi mer än gärna till er och erbjuder er en kostandsfri offert på arbetet. Vi strävar efter att ha en sån bra dialog som möjligt med våra kunder. Är ni inte nöjda så är vi inte nöjda. Har ni fler frågor? Tveka inte att kontakta oss via formuläret nedan.

FÖLJ OSS

HITTA TILL OSS

TEL:  076 338 74 70

ADRESS: Box 4059
17234 Sundbyberg

EMAIL: info@byggabsthlm.se

KONTAKTA OSS

8 + 15 =