FASAD

Vi hjälper er med allt som har med er fasad att göra. Allt från fasadputs till fasadmålning. Vi arbetar endast med de bästa leverantörerna av material. Ska ni göra om er fasad i sommar? Tveka inte att kontakta oss. Längre ned på sidan kan ni se fler referensbilder.

NÅGRA UTVALDA FASADARBETEN

 

FASAD

Arbete: Fasadrenovering, Ny puts med stukaturdetaljer.

Fasadyta: 950 kvm

Ny puts med stukaturdetaljer. Nedknackning av all puts, montering av nät, utstockning,  ytputsning med stukatur, målning med cd-färg samt montering av nya plåtdetaljer.

FASAD

Arbete: Ny puts

Fasadyta: 500 kvm

Nyproduktion av byggnad där fasaden har målats och och sedan har den ytputsas med spritputs på utsädda delar av fasaden.

 

FASAD

Arbete: Ny puts

Fasadyta: 1400 kvm

Nedtagning av all fasadputs. Lagning sker av spricker i stomme i form av utbyte av tegel. Nätning av hela fasaden. Utstockning och putsning av fasadytan som sedan målas med ett kalkbruk.

 

FASADRENOVERING

Arbete: Renovering av fasad och balkonger

Fasadyta: 700 kvm.

Nedtagning av ca 40% av all puts på fasaden. Lagning sker med nätt samt erforderligt bruk (kalkbruk). Hela fasaden får en ny yta med ett slätt utformning som målas med silikatfärg och klotterskydd. Balkongerna har fått nytt ytskikt och nya räcken. Bilning sker av överdel av betong på plattan ner till tätskikt. Ny tätskikt påföres och ny betong gjutes. Balkong plattan ytbehandlas och målas. Nya räcken i special sinus plåt monteras.

 

FASAD

Arbete: Renovering av fasader samt nya fönstersmygar

Fasadyta: 7000 kvm, 900 symag

På alla fastigheter har lagningar gjorts på fasaden med nätt, utstockningsbruk samt ytputsning av dessa med sprit puts. Nya fönstersmygar har gjort efter fönsterbyte. Varje smyg har breddats med ytong , utstockats och ytputsas med slätt utformning vid innersmyg. Fasaderna har målats med silikatfärg.

 

FASADRENOVERING

Arbete: Renovering av befintlig

Fasadyta: 1000 kvm.

Befintlig fasad har blästrats från gammal plast färg. Nedtagning av dålig puts har gjorts efter blästring samt lagning av sprickor ny underliggande stomme (tegelstomme). Utstockning av befintliga lagningar utförs. Sedan har hela fasadytan fått en ny ytputs med en slät utformning.

Målning av fasaden sker med en kalkfärg.

FASAD

Arbete: Ny puts med Sto-Ventec system . (ventilerad fasad system)

Fasadyta: 400 kvm.

På befintlig trästomme så har stålreglar monterats för att kunna infästa putsbäraren (speciell skivmaterial) samtidigt som luftspalt skapats. Putsbäraren har grundputsats och armerats med ett speciellt glasfibernätt som sedan ytbelagts med Spritputs.

 

BYGGAB STOCKHOLM HJÄLPER ER MED ERT PROJEKT

Byggab Stockholm AB fokus ligger på utsidan av fastigheten, framförallt i form av tak och all form av fasadrenoveringar. Vi hjälper dig också med plåtarbeten, fönsterbyten, fönstermålning, takmålning, takomläggningar och allt annat som rör ditt tak.

Putsade fasader är husets yttersta skydd mot väder och vind. Därför är det viktigt att fasaden ses över med jämna mellanrum, så att man undviker en mer omfattande fasadrenovering och snabbt kan laga de skador som uppstår med åren.

Vi hjälper dig med allt inom fasadrenoveringar såsom nyrenovering, putsrenovering, tilläggsisolering olika servicearbeten osv. Vi har 25 års erfarenhet av putsade fasader i Sverige.

Vi förbesiktar, gör en kalkyl och inkommer med offert gällande ditt objekt helt utan kostnad. Vårt mål är att du som beställare och kund ska kunna vara nöjd med det utförda arbetet flera år framåt.

Vi åtar oss följande uppdrag

  • Fasadrenoveringar
  • Gipsputs
  • Takomläggningar
  • Plåtarbeten
  • Balkongarbeten
  • Målningsarbeten
  • Rivningsarbeten
  • Sten och plattsättning
  • Våtutrymme

Vi har hjälpt prvivatpersoner och företaga med sina projekt sedan 2004. Vi har över 300 nöjda kunder.  Så är ni ordförande i er Brf och ni behöver konstultation så kommer vi mer än gärna till er och erbjuder er en kostandsfri offert på arbetet. Vi strävar efter att ha en sån bra dialog som möjligt med våra kunder. Är ni inte nöjda så är vi inte nöjda. Har ni fler frågor? Tveka inte att kontakta oss via formuläret nedan.

FÖLJ OSS

HITTA TILL OSS

TEL:  076 338 74 70

ADRESS: Box 4059
17234 Sundbyberg

EMAIL: info@byggabsthlm.se

KONTAKTA OSS

5 + 10 =